1. Engelse boeken
  2. A Poem for Every Night of the Year

A Poem for Every Night of the Year

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A Poem for Every Night of the Year is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 544 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781509813131. 

Specificaties A Poem for Every Night of the Year

HoofdauteurAllie Esiri
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum08 september 2016

Omschrijving van A Poem for Every Night of the Year

"Een Gedicht Voor Elke Nacht van het Jaar" is een prachtige verzameling van 366 gedichten samengesteld door Allie Esiri, één om te delen voor elke nacht van het jaar. De gedichten - samen met inleidende alinea's - hebben een link met de datum waarop ze verschijnen. Shakespeare viert midzomernacht, Maya Angelou Internationale Vrouwendag en Lewis Carroll 1 april. Perfect om hardop voor te lezen en te delen met het hele gezin, bevat het een volledig spectrum aan poëzie, van bekende favorieten tot spannende hedendaagse stemmen. Alfred, Lord Tennyson, W. B. Yeats, A. A. Milne en Christina Rossetti zitten zij aan zij met Roger McGough, Carol Ann Duffy en Benjamin Zephaniah. Deze prachtige collectie is ontworpen om elke avond van het jaar te verrijken met schoonheid en emotie. Of je nu een gepassioneerde poëzieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een nieuwe manier om je avonden te vullen, dit boek biedt voor elk wat wils. Door elke nacht een nieuw gedicht te ontdekken, wordt elke dag van het jaar een kleine viering van taal en creativiteit. De gedichten nemen je mee op een reis door de tijd en de thema's variëren van liefde en natuur tot avontuur en verbeelding. Het is een prachtige mix van klassieke en moderne poëzie, waarbij de woorden van grote dichters uit het verleden samenkomen met de stemmen van hedendaagse schrijvers. Met "Een Gedicht Voor Elke Nacht.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A Poem for Every Night of the Year

Het boek A Poem for Every Night of the Year is geschreven door Allie Esiri. De oorspronkelijke releasedatum was 08 september 2016.

Het boek A Poem for Every Night of the Year is te koop als Hardcover.

A Poem for Every Night of the Year bestaat uit 544 pagina’s. 

A Poem for Every Night of the Year is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken