1. Engelse boeken
  2. A Poem for Every Winter Day

A Poem for Every Winter Day

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A Poem for Every Winter Day is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 320 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781529045253. 

Specificaties A Poem for Every Winter Day

HoofdauteurAllie Esiri
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 oktober 2020

Omschrijving van A Poem for Every Winter Day

Een betoverende bundel om je gezelschap te houden tijdens elke dag en nacht van de winter. "Een gedicht voor elke winterse dag" is een prachtige verzameling die je onderdompelt in de magie van het winterseizoen. Deze inspirerende bloemlezing is samengesteld om je hart te verwarmen en je geest te voeden op de koudste en donkerste dagen van het jaar. In deze betoverende bundel vind je een scala aan poëzie die de essentie van de winter vangt. Van sfeervolle gedichten die je meenemen naar besneeuwde landschappen en knisperende haardvuren, tot diepere reflecties over de cyclus van het leven en de betekenis van de tijd. Elk gedicht is zorgvuldig gekozen om je te raken, te ontroeren en je te laten wegdromen naar een wereld van schoonheid en verwondering. Maar "Een gedicht voor elke winterse dag" biedt meer dan alleen poëzie. Deze prachtig vormgegeven bundel is voorzien van schitterende illustraties die de woorden tot leven brengen en je verbeelding prikkelen. Daarnaast bevat het boek ook creatieve schrijfopdrachten en ruimte om je eigen gedachten en gedichten op te schrijven, zodat je een persoonlijke band kunt opbouwen met de poëzie en je eigen creativiteit kunt ontdekken en ontwikkelen. Kortom, "Een gedicht voor elke winterse dag" is een onmisbare metgezel voor liefhebbers van poëzie en de winter. Het is een bron van.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A Poem for Every Winter Day

Het boek A Poem for Every Winter Day is geschreven door Allie Esiri. De oorspronkelijke releasedatum was 29 oktober 2020.

Het boek A Poem for Every Winter Day is te koop als Paperback.

A Poem for Every Winter Day bestaat uit 320 pagina’s. 

A Poem for Every Winter Day is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken