1. Engelse boeken
  2. A River Dies of Thirst

A River Dies of Thirst

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A River Dies of Thirst is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 168 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780863568336. 

Specificaties A River Dies of Thirst

HoofdauteurMahmoud Darwish Darwish
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum28 mei 2012

Omschrijving van A River Dies of Thirst

"A River Dies of Thirst" is een adembenemende verzameling van de laatste werken van Mahmoud Darwish, een van de meest gevierde dichters in de Arabische wereld en de poëtische stem van het Palestijnse volk. Tijdens de tumultueuze zomer van 2006, toen Israël Gaza en Libanon aanviel, bevond Darwish zich in Ramallah. Hij heeft zijn observaties en gevoelens vastgelegd in dit boek, waarin hij schrijft over liefde, verlies en de pijn van ballingschap. Deze bittersweet gedichten en dagboekfragmenten zijn doordrenkt met hoop en vreugde. In "A River Dies of Thirst" weet Darwish de gewone verlangens en wensen van zijn volk uit te drukken. Hij geeft stem aan hun verlangens naar vrede, vrijheid en rechtvaardigheid. Zijn woorden resoneren met de diepste emoties van de lezer en nemen hen mee op een introspectieve reis door de menselijke ervaring. Dit meesterwerk heeft niet alleen de lof van critici ontvangen, maar heeft ook een blijvende invloed gehad op het vormen van het Palestijnse nationale bewustzijn. Met zijn meeslepende poëzie heeft Darwish een brug geslagen tussen de Palestijnse cultuur en de rest van de wereld. "A River Dies of Thirst" is een tijdloos testament van een dichter die de kracht van woorden gebruikt om de menselijke ziel te raken en een boodschap van hoop en verzoening te verspreiden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A River Dies of Thirst

Het boek A River Dies of Thirst is geschreven door Mahmoud Darwish Darwish. De oorspronkelijke releasedatum was 28 mei 2012.

Het boek A River Dies of Thirst is te koop als E-book.

A River Dies of Thirst bestaat uit 168 pagina’s. 

A River Dies of Thirst is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken