1. Engelse boeken
  2. A Season in Hell The Drunken Boat

A Season in Hell The Drunken Boat

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A Season in Hell The Drunken Boat is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 112 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780811219488. 

Specificaties A Season in Hell The Drunken Boat

HoofdauteurArthur Rimbaud
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum04 oktober 2011

Omschrijving van A Season in Hell The Drunken Boat

Een Seizoen in de Hel - Het Dronken Schip is een heruitgave van het uiterst invloedrijke werk van Rimbaud, met een gloednieuwe voorwoord van Patti Smith en het originele coverontwerp uit 1945 van Alvin Lustig voor New Directions. Deze bijzondere uitgave is een eerbetoon aan de dichter Arthur Rimbaud en een must-have voor liefhebbers van literatuur en kunst. In dit meesterwerk neemt Rimbaud ons mee op een onvergetelijke reis door zijn gekwelde geest en verwarde ziel. Zijn gedichten zijn doordrenkt van intense emoties en rauwe expressie, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten op de lezer. Met zijn unieke schrijfstijl en revolutionaire ideeën heeft Rimbaud een onuitwisbare stempel gedrukt op de literatuurgeschiedenis. Deze heruitgave is extra speciaal dankzij het voorwoord van Patti Smith, een legendarische artiest die zelf ook geïnspireerd is door Rimbaud. Haar persoonlijke inzichten en bewondering voor de dichter voegen een nieuwe laag van betekenis toe aan het werk. Bovendien wordt de originele cover van 1945 opnieuw gebruikt, waardoor deze uitgave een stukje literaire geschiedenis in handen krijgt. Met een diepgaand voorwoord van Patti Smith en het iconische coverontwerp van Alvin Lustig is Een Seizoen in de Hel - Het Dronken Schip niet zomaar een boek, maar een waar kunstwerk. Een prachtige toevoeging.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A Season in Hell The Drunken Boat

Het boek A Season in Hell The Drunken Boat is geschreven door Arthur Rimbaud. De oorspronkelijke releasedatum was 04 oktober 2011.

Het boek A Season in Hell The Drunken Boat is te koop als Paperback.

A Season in Hell The Drunken Boat bestaat uit 112 pagina’s. 

A Season in Hell The Drunken Boat is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken