1. Engelse boeken
  2. A Taste of Haiku

A Taste of Haiku

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. A Taste of Haiku is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780463713464. 

Specificaties A Taste of Haiku

HoofdauteurDennis Herrell
Taal               Engels
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van A Taste of Haiku

Al meer dan veertig jaar schrijft Dennis Herrell zowel serieuze als humoristische gedichten over zijn leven in deze beschaafde samenleving. Hij vindt zijn gedichten door zijn ogen en oren open te houden en zijn mond dicht te houden. Meestal dan. Hij schrijft graag korte grappige gedichten die als verbale snapshots of vignettes zijn van de opmerkelijke levende wezens die onze wereld delen. In zijn vijf e-books "Creatures" deelt Dennis zijn gedichten over onderwaterbewoners, insecten, vogels, katten en honden, en andere wezens. In zijn zesde e-book, "Een Poëtische Verhandeling over Groenten", laat hij zijn gevoel voor humor de vrije loop en bereidt hij een humoristische mix van gedichten over die andere levensvorm van groenten. Maar nu presenteert Dennis zijn nieuwste creatie: "A Taste of Haiku". Dit unieke product combineert zijn liefde voor korte gedichten met de traditionele Japanse dichtvorm van haiku. In dit boekje vind je een verzameling van zijn meest verfijnde haiku's, geïnspireerd door de natuur, het dagelijks leven en de menselijke ervaring. Elk gedicht is als een subtiele smaakexplosie die je zintuigen prikkelt en je hart raakt. Of je nu een poëzieliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek cadeau, "A Taste of Haiku" zal je zeker bekoren. Laat je meevoeren door de prachtige wereld van Dennis Herrell's haiku's en ontdek de schoonheid van de.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over A Taste of Haiku

Het boek A Taste of Haiku is geschreven door Dennis Herrell. De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek A Taste of Haiku is te koop als E-book.

A Taste of Haiku bestaat uit pagina’s. 

A Taste of Haiku is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken