1. Nederlandse boeken
  2. Ademschommel

Ademschommel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ademschommel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 247 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044523829. 

Specificaties Ademschommel

HoofdauteurHerta Müller
Taal               Nederlands
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum11 oktober 2013

Omschrijving van Ademschommel

De Ademschommel is een krachtig en meeslepend boek dat zich afspeelt in het turbulente Roemenië van januari 1945. Het verhaal neemt je mee naar een tijd waarin de Duitstalige minderheid van de bevolking in angst leeft, nadat Roemenië aan de kant van Hitler heeft gestaan en nu geconfronteerd wordt met de gevolgen van de capitulatie. In dit aangrijpende verhaal wordt Leopold Auberg, een zeventienjarige jongen, gedwongen om zijn geboorteland te verlaten en naar de barre Russische steppe te worden vervoerd. De Russische overwinnaars eisen namelijk alle Duitse mannen en vrouwen tussen de zestien en zesenveertig op voor de ‘wederopbouw’ van de Sovjet-Unie. Vijf jaar later keert Leopold getraumatiseerd terug naar huis, waar hij geconfronteerd wordt met de verwoestende impact van zijn ervaringen. De Ademschommel is een meesterwerk dat de lezer meesleept in de emotionele reis van Leopold en hem laat kennismaken met de rauwe realiteit van oorlog en de kracht van veerkracht. Dit boek biedt een diepgaand inzicht in de menselijke geest en de onverwoestbare wil om te overleven, zelfs onder de meest extreme omstandigheden. Laat je betoveren door de prachtige schrijfstijl en de intense emoties die dit verhaal met zich meebrengt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ademschommel

Het boek Ademschommel is geschreven door Herta Müller. De oorspronkelijke releasedatum was 11 oktober 2013.

Het boek Ademschommel is te koop als E-book.

Ademschommel bestaat uit 247 pagina’s. 

Ademschommel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken