1. Nederlandse boeken
  2. Alles is heimwee

Alles is heimwee

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Alles is heimwee is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 207 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789010034977. 

Specificaties Alles is heimwee

HoofdauteurToon Hermans
Taal               Nederlands
BindwijzeSoftcover
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 1980

Omschrijving van Alles is heimwee

"Alles is heimwee" is een betoverend boekje dat je niet in één keer moet lezen, maar waar je telkens naar teruggrijpt om iets moois uit deze bundel gedichtjes, verhalen en beschouwingen te halen. Dit boekje straalt een verworven blijmoedigheid en wijsheid uit en viert de vele prachtige aspecten die nog steeds in deze wereld te vinden zijn, allemaal in eenvoudige en bescheiden woorden. Dompel jezelf onder in de diepe emoties die worden opgeroepen door de prachtige gedichtjes in dit boekje. Laat je meevoeren op de golven van heimwee naar een plek die je misschien nooit hebt gekend, maar waarvan je toch het bestaan voelt. De verhalen en beschouwingen nemen je mee op een reis door tijd en ruimte, waarbij je wordt herinnerd aan de verbazingwekkende schoonheid die nog steeds in onze wereld te vinden is. "Alles is heimwee" is niet alleen een boekje, maar een ervaring die je keer op keer kunt herbeleven. Laat je inspireren door de verworven blijmoedigheid en wijsheid die uit elke pagina straalt en ontdek zelf het vele schoons dat nog steeds in deze wereld te vinden is. Grijp dit boekje steeds weer opnieuw en pluk de prachtige woorden die je hart raken en je ziel vullen met heimwee naar een betere wereld.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Alles is heimwee

Het boek Alles is heimwee is geschreven door Toon Hermans. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 1980.

Het boek Alles is heimwee is te koop als Softcover.

Alles is heimwee bestaat uit 207 pagina’s. 

Alles is heimwee is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken