1. Nederlandse boeken
  2. Als het ware

Als het ware

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Als het ware is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 72 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789061699408. 

Specificaties Als het ware

HoofdauteurH. Tentije
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 januari 2010

Omschrijving van Als het ware

In Als het ware, neemt Hans Tentije de lezer mee op een betoverende reis door prachtige landschappen en betoverende steden. Hij gebruikt levendige beschrijvingen en zintuiglijke details om de sfeer en de plaatsen tot leven te brengen. Met zijn meesterlijke taalgebruik bouwt de dichter de locaties opnieuw op in de geest van de lezer, waardoor je je als lezer werkelijk in deze fantastische bestemmingen waant. Wat dit boek echt bijzonder maakt, is de manier waarop Tentije verschillende cycli met elkaar verbindt. Hij weeft verschillende thema's en verhaallijnen naadloos in elkaar, waardoor er een prachtige samenhang ontstaat. Maar het absolute hoogtepunt van Als het ware zijn de Venetiaanse passages. Deze delen van het boek zijn adembenemend en transporteren je naar de romantische en mysterieuze straten van Venetië. De dichter weet de betovering van deze stad op magistrale wijze over te brengen naar de lezer. Als het ware is een poëtisch meesterwerk dat je meeneemt op een reis vol verwondering en verbeelding. Met zijn prachtige taalgebruik en beeldende beschrijvingen weet Hans Tentije de lezer moeiteloos te betoveren. Of je nu houdt van reizen, poëzie of gewoonweg geniet van een goed geschreven boek, Als het ware is een absolute aanrader. Laat je meevoeren naar andere werelden en laat je betoveren door de magie van deze gedichten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Als het ware

Het boek Als het ware is geschreven door H. Tentije. De oorspronkelijke releasedatum was 29 januari 2010.

Het boek Als het ware is te koop als Paperback.

Als het ware bestaat uit 72 pagina’s. 

Als het ware is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken