1. Nederlandse boeken
  2. Als iemand ooit mijn botjes vindt

Als iemand ooit mijn botjes vindt

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Als iemand ooit mijn botjes vindt is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044542127. 

Specificaties Als iemand ooit mijn botjes vindt

HoofdauteurJaap Robben
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 februari 2019

Omschrijving van Als iemand ooit mijn botjes vindt

"Als iemand ooit mijn botjes vindt" is een uniek en betoverend boek dat je meeneemt naar een wereld vol mysterieuze wezens. Auteur Jaap Robben heeft twintig Nederlandse woorden opgespoord die bijna in vergetelheid zijn geraakt en heeft ze omgetoverd tot de namen van onbekende dieren. Deze verrassende wezens worden vervolgens tot leven gebracht in prachtige illustraties van Benjamin Leroy. In dit boek ontdek je Ulevel, een nieuwsgierig en grappig dier dat je zal doen glimlachen met zijn ondeugende streken. Avegaar, daarentegen, is een zachtaardige en ontroerende metgezel die je hart zal verwarmen met zijn tederheid. En dan hebben we nog Zefiertje, een mysterieus en betoverend wezen dat je zal betoveren met zijn elegante verschijning. Elk dier wordt tot leven gebracht in de gedichten van Jaap Robben en de prachtige tekeningen van Benjamin Leroy. "Als iemand ooit mijn botjes vindt" is niet alleen een boek, het is een reis naar een wereld vol verbeelding en verwondering. Laat je meeslepen door de unieke namen en de levendige illustraties en ontdek de magie van deze bijzondere wezens. Dit boek is een must-have voor liefhebbers van poëzie, illustraties en avontuur. Het zal je zeker betoveren en je verlangen naar meer laten groeien.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Als iemand ooit mijn botjes vindt

Het boek Als iemand ooit mijn botjes vindt is geschreven door Jaap Robben. De oorspronkelijke releasedatum was 01 februari 2019.

Het boek Als iemand ooit mijn botjes vindt is te koop als Hardcover.

Als iemand ooit mijn botjes vindt bestaat uit 64 pagina’s. 

Als iemand ooit mijn botjes vindt is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken