1. Nederlandse boeken
  2. AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing

AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020217162. 

Specificaties AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing

HoofdauteurLao Tseu
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum25 februari 2020

Omschrijving van AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing

De AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing is een waardevolle toevoeging aan jouw boekenplank. Dit meesterwerk, geschreven door Lao Tseu, is een van de meest essentiële geschriften binnen het taoïsme. Als tijdgenoot van Confucius heeft Lao Tseu met de Tao Te Tjing een diepgaand inzicht gegeven in de eeuwenoude Chinese filosofie. Dit prachtig vormgegeven boek is onlangs opnieuw in de schijnwerpers gezet dankzij het populaire televisieprogramma 'Wie is de Mol?'. In deze klassieker worden de lezers meegenomen op een spirituele reis, waarbij ze worden uitgenodigd om na te denken over hun eigen levenspad en de balans tussen yin en yang. De diepzinnige wijsheden en tijdloze lessen in de Tao Te Tjing zullen je inspireren en je bewustzijn vergroten. De AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing bevat niet alleen de originele Chinese teksten, maar ook de prachtige Nederlandse vertaling. Bovendien zijn er nieuwe details toegevoegd, waardoor je een nog dieper begrip krijgt van de rijkdom van deze klassieker. Dit boek is een must-have voor liefhebbers van filosofie, spiritualiteit en zelfontwikkeling. Verrijk je geest en laat je meevoeren door de wijsheid van Lao Tseu met de AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing

Het boek AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing is geschreven door Lao Tseu. De oorspronkelijke releasedatum was 25 februari 2020.

Het boek AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing is te koop als Paperback.

AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing bestaat uit pagina’s. 

AnkhHermes Klassiekers Tao Te Tjing is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken