1. Engelse boeken
  2. Aphrodite Made Me Do It

Aphrodite Made Me Do It

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Aphrodite Made Me Do It is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781771681742. 

Specificaties Aphrodite Made Me Do It

HoofdauteurTrista Mateer
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2019

Omschrijving van Aphrodite Made Me Do It

"Verkozen tot een van de beste dichtbundels van 2019 door lezers op Goodreads! Bestverkopende en Goodreads Choice Award winnende dichteres Trista Mateer neemt een magische benadering van self-care met haar nieuwe bundel, Aphrodite Made Me Do It. In deze krachtige en feministische hervertelling, transformeert Mateer de mythologie van de godin in 224 pagina's moderne poëzie en full-color kunstwerken. Opgedeeld in secties die afwisselen tussen het perspectief van De Dichter en Aphrodite zelf, behandelt het werk tijdloze onderwerpen als liefde - romantisch, platonisch en zelfliefde. De bundel behandelt kwesties als hartzeer, seksualiteit, vrouwelijkheid, trauma en de helende kracht van het nemen van controle over je eigen verhaal, het spreken van je waarheden en het herschrijven van je oorsprongsverhaal. Als je haar toelaat, zal Aphrodite je aan het eind van dit boek doen geloven in de mogelijkheid van je eigen genezing. Als je alleen maar gemaakt bent om mooi te zijn, zouden we je niet hier in het stof hebben neergezet. Perfect voor fans van Amanda Lovelace, Nikita Gill, Rupi Kaur, Elizabeth Acevedo, Rick Riordan en Madeline Miller; of iedereen die geïnteresseerd is in Griekse mythen, tarot en Instagram-poëzie. Probeer het eens." "Dit is Aphrodite Made Me Do It, een verbluffende en krachtige dichtbundel die je meeneemt op een betoverende reis naar zelfzorg. Trista.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Aphrodite Made Me Do It

Het boek Aphrodite Made Me Do It is geschreven door Trista Mateer. De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2019.

Het boek Aphrodite Made Me Do It is te koop als Paperback.

Aphrodite Made Me Do It bestaat uit 192 pagina’s. 

Aphrodite Made Me Do It is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken