1. Nederlandse boeken
  2. Ariel

Ariel

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Ariel is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 172 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403160214. 

Specificaties Ariel

HoofdauteurSylvia Plath
Taal               Nederlands
BindwijzeSoftcover
Oorspronkelijke releasedatum13 oktober 2022

Omschrijving van Ariel

Ariel, een meesterwerk van Sylvia Plath, is een tweetalige uitgave die een selectie van haar gedichten bevat uit de turbulente periode tussen 1961 en 1963. Deze periode markeerde het einde van haar huwelijk met Hughes en haar verhuizing naar Londen met haar twee jonge kinderen. Het is in deze gedichtenbundel dat Plath haar lezers verpletterd achterlaat, met poëzie die zowel macaber als hallucinerend is. De gedichten in Ariel zijn doordrenkt met ironie en vernuft, en bovenal doordrenkt met een buitengewone emotionele kracht. Elk woord en elke zin is zorgvuldig gekozen om de lezer mee te nemen in de donkere en intrigerende wereld van Plath's innerlijke strijd. Haar vermogen om de diepste emoties op een meesterlijke manier uit te drukken, maakt Ariel een onmisbaar werk voor liefhebbers van poëzie. Deze prachtige uitgave biedt lezers de mogelijkheid om Plath's gedichten zowel in het Engels als in het Nederlands te ervaren. De vertaling is met grote zorg uitgevoerd, waardoor de poëtische schoonheid van Plath's werk behouden blijft. Ariel is niet alleen een eerbetoon aan een van de meest gewaardeerde Engelstalige dichteressen, maar ook een bron van inspiratie en introspectie voor iedereen die de kracht van woorden wil ontdekken.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Ariel

Het boek Ariel is geschreven door Sylvia Plath. De oorspronkelijke releasedatum was 13 oktober 2022.

Het boek Ariel is te koop als Softcover.

Ariel bestaat uit 172 pagina’s. 

Ariel is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken