1. Engelse boeken
  2. Autobiography of Death

Autobiography of Death

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Autobiography of Death is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780811227346. 

Specificaties Autobiography of Death

HoofdauteurKim Hyesoon
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 november 2018

Omschrijving van Autobiography of Death

De Autobiografie van de Dood, geschreven door Kim Hyesoon, neemt je mee op een reis naar een wereld vol verbeelding en mysterie. In deze dichtbundel vloeien mythen en politiek, het alledaagse en het fantastische naadloos in elkaar over. Hyesoon creëert een bruisende onder- en bovenwereld, waarin de grenzen tussen realiteit en fictie vervagen. Met haar gedichten weet Hyesoon de lezer te betoveren en te intrigeren. Ze neemt je mee naar onbekende gebieden, waar de dood centraal staat. Door haar unieke schrijfstijl en rijke verbeeldingskracht weet ze een sfeer van mysterie en verwondering te creëren. De Autobiografie van de Dood is een meeslepende reis door de geest van een dichter, die je telkens weer weet te verrassen met haar ongebruikelijke en krachtige beelden. Laat je meevoeren door de betoverende woorden van Kim Hyesoon en stap in een wereld waarin de grenzen tussen realiteit en fantasie vervagen. De Autobiografie van de Dood is een unieke dichtbundel die je niet onberoerd zal laten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Autobiography of Death

Het boek Autobiography of Death is geschreven door Kim Hyesoon. De oorspronkelijke releasedatum was 27 november 2018.

Het boek Autobiography of Death is te koop als Paperback.

Autobiography of Death bestaat uit 128 pagina’s. 

Autobiography of Death is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken