1. Engelse boeken
  2. Autobiography of

Autobiography of

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Autobiography of is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 160 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780375701290. 

Specificaties Autobiography of

HoofdauteurAnne Carson
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 juli 1999

Omschrijving van Autobiography of

Van een bekroonde dichter komt een roman in versvorm die een oud Grieks epos opnieuw vormgeeft als een moderne coming-of-age verhaal. Een jongen, die tevens een gevleugeld rood monster is, onthult zijn gekwelde ziel in een autobiografie die hij begint op vijfjarige leeftijd. In "Autobiografie van..." neemt de lezer een unieke reis mee door de ogen van een buitengewoon personage. De jongen, die zichzelf beschrijft als een gevleugeld rood monster, deelt zijn diepste gedachten en gevoelens in een meeslepende verzameling van poëtische verzen. Deze autobiografie is meer dan alleen een verhaal. Het is een emotionele reis die de lezer meeneemt van de onschuld van de kindertijd tot de complexiteit van volwassenheid. Met zijn verbeeldingskracht en meesterlijke schrijfstijl weet de bekroonde dichter de klassieke thema's uit de Griekse mythologie te combineren met hedendaagse onderwerpen, waardoor een unieke en betoverende leeservaring ontstaat. De autobiografie van deze jongen, die begint op vijfjarige leeftijd, neemt de lezer mee op een reis vol emoties, ontdekkingen en zelfreflectie. Het is een verhaal dat raakt en inspireert, en dat de lezer doet nadenken over de betekenis van identiteit, groei en de zoektocht naar waarheid in een steeds veranderende wereld. Ontdek deze bijzondere roman in versvorm en laat je.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Autobiography of

Het boek Autobiography of is geschreven door Anne Carson. De oorspronkelijke releasedatum was 27 juli 1999.

Het boek Autobiography of is te koop als Paperback.

Autobiography of bestaat uit 160 pagina’s. 

Autobiography of is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken