1. Nederlandse boeken
  2. Averno

Averno

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Averno is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 144 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029544061. 

Specificaties Averno

HoofdauteurLouise Gluck
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum21 september 2021

Omschrijving van Averno

Averno is een prachtig product dat de essentie van Glücks poëzie belichaamt. Het is als een betoverende symfonie die de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt. Met elke aanraking transformeert het de wereld om ons heen in muziek en legende. De kracht van Averno ligt in het vermogen om emoties op te roepen en verhalen te vertellen. Het is als een toverdrank die compassie, verwondering, afkeer en soms zelfs lyrische woede naar boven brengt. Het neemt je mee op een reis door de diepten van de menselijke ziel en laat je kennismaken met de meest delicate en intense emoties. Philip Huff beschrijft het treffend in De Groene Amsterdammer: "‘De beste typering van Glücks poëzie is dat “alles wat ze aanraakt, verandert in muziek en legende”. Inderdaad, Glück hoort bij die club van dichters van wie het werk uit zichzelf zingt, waar de nadrukken liggen waar zij ze heeft bedacht en een verhaal te vertellen heeft: van compassie, verwondering, afkeer, en soms ook van lyrische woede.’" Averno is niet zomaar een product, het is een kunstwerk dat de ziel beroert en de geest verrijkt. Laat je betoveren door de magie van Glücks poëzie en ontdek een wereld vol diepgang en schoonheid.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Averno

Het boek Averno is geschreven door Louise Gluck. De oorspronkelijke releasedatum was 21 september 2021.

Het boek Averno is te koop als Hardcover.

Averno bestaat uit 144 pagina’s. 

Averno is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken