1. Engelse boeken
  2. Birthday Letters

Birthday Letters

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Birthday Letters is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 208 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780571194735. 

Specificaties Birthday Letters

HoofdauteurTed Hughes
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 januari 2002

Omschrijving van Birthday Letters

Ze werden geschreven gedurende een periode van meer dan vijfentwintig jaar, de eerste een paar jaar na haar zelfmoord in 1963, en vormen het enige verslag van Ted Hughes over zijn relatie met Plath en het psychologische drama dat zowel tot het schrijven van haar grootste gedichten als tot haar dood heeft geleid. Deze verzameling brieven, genaamd "Verjaardagsbrieven", biedt een uniek inzicht in de complexiteit van de liefde, de kunst en de menselijke geest. Ted Hughes, een gerenommeerde dichter zelf, onthult de diepgaande emoties, de vreugde en het verdriet die hij heeft ervaren in zijn relatie met de briljante dichteres Sylvia Plath. De brieven zijn een intieme reis door de tijd, die de lezer meeneemt van hun vroege ontmoetingen en verliefdheid tot de tragische gebeurtenissen die uiteindelijk tot Plath's dood hebben geleid. Met deze "Verjaardagsbrieven" kunt u een glimp opvangen van de artistieke en emotionele wereld van Ted Hughes en Sylvia Plath, een wereld vol passie en pijn. Laat u betoveren door de poëtische taal en de diepgaande gedachten die in deze brieven worden gedeeld. Een must-have voor liefhebbers van literatuur en poëzie, maar ook voor degenen die geïnteresseerd zijn in de menselijke psyche en de complexiteit van menselijke relaties. Haal deze unieke collectie in huis en laat u meeslepen door het onthullende verhaal van lief.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Birthday Letters

Het boek Birthday Letters is geschreven door Ted Hughes. De oorspronkelijke releasedatum was 02 januari 2002.

Het boek Birthday Letters is te koop als Paperback.

Birthday Letters bestaat uit 208 pagina’s. 

Birthday Letters is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken