1. Nederlandse boeken
  2. Bluets

Bluets

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Bluets is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 128 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789045043937. 

Specificaties Bluets

HoofdauteurMaggie Nelson
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum17 mei 2021

Omschrijving van Bluets

Het unieke product genaamd 'Bluets' is ontstaan uit een diepgewortelde fascinatie met de kleur blauw. De bekende schrijfster Maggie Nelson heeft dit boek samengesteld als een mozaïek van maar liefst 240 korte teksten, ook wel 'proposities' genoemd. Deze teksten omvatten diverse thema's, zoals verlangen, kunstenaarschap, alcohol, vrouwelijke seksualiteit, plezier en pijn. In 'Bluets' neemt Maggie Nelson de lezers mee op een adembenemende reis door de betekenisvolle en prachtige wereld van de kleur blauw. Ze weeft haar woorden om gebeurtenissen als het hartverscheurende einde van een liefdesrelatie en het ernstige ongeluk van een goede vriendin. Daarnaast onderzoekt ze de waarde van kunst en schoonheid in tijden van groot verdriet. Het resultaat is een rauwe, poëtische en onvergetelijke leeservaring. De lezer zal betoverd achterblijven en zich verwonderen over de ongelooflijke manier waarop Maggie Nelson met haar woorden zo dicht bij het onzegbare weet te komen. 'Bluets' is een absolute must-read voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere literaire ervaring.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Bluets

Het boek Bluets is geschreven door Maggie Nelson. De oorspronkelijke releasedatum was 17 mei 2021.

Het boek Bluets is te koop als Hardcover.

Bluets bestaat uit 128 pagina’s. 

Bluets is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken