1. Engelse boeken
  2. Brand New Ancients

Brand New Ancients

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Brand New Ancients is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781447257684. 

Specificaties Brand New Ancients

HoofdauteurKae Tempest
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum29 augustus 2013

Omschrijving van Brand New Ancients

Kae Tempest's Brand New Ancients, de winnaar van de Ted Hughes-prijs voor innovatie in poëzie, is een meeslepende reis door de mythologie die het verhaal vertelt van jonge mensen in de moderne tijd, wiens levens langzaam maar zeker uit de hand lopen. Deze unieke creatie neemt je mee op een betoverende reis waarin oude mythen en hedendaagse realiteit met elkaar verweven worden. Met een ongeëvenaarde poëtische stijl weet Kae Tempest de lezers te betoveren met een verhaal dat zowel tijdloos als actueel is. Brand New Ancients is meer dan alleen een poëziebundel; het is een meesterwerk dat je raakt tot in het diepste van je ziel. Tempest weeft de oude mythen samen met het moderne leven en creëert zo een krachtige en meeslepende ervaring die je nog lang bij zal blijven. Dit boek neemt je mee op een surrealistische reis door de donkere krochten van de menselijke geest, waarin de personages worstelen met hun dromen, verlangens en angsten. Tempest's woorden weven een web van emoties dat je zowel doet huiveren als ontroeren. Brand New Ancients is een verfrissende kijk op de menselijke ervaring en laat je nadenken over de complexiteit van het leven in de moderne wereld. Met zijn baanbrekende innovatie in poëzie en meesterlijke vertelkunst is Brand New Ancients een absolute must-have voor poëzieliefhebbers en avontuurlijke lezers. Laat je meesle.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Brand New Ancients

Het boek Brand New Ancients is geschreven door Kae Tempest. De oorspronkelijke releasedatum was 29 augustus 2013.

Het boek Brand New Ancients is te koop als Paperback.

Brand New Ancients bestaat uit 64 pagina’s. 

Brand New Ancients is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken