1. Engelse boeken
  2. Brute

Brute

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Brute is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781472155238. 

Specificaties Brute

HoofdauteurEmily Skaja
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum03 oktober 2019

Omschrijving van Brute

"De gedichten in Emily Skaja's Brute spreken van brutaliteit, van breken, van eindes, van beginnen. Brute is een elegie voor het einde van een relatie, een intieme opgraving, maar ook zijn deze gedichten een lofzang, een woede. Skaja's poëzie is bekwaam, behendig, bereid om tegenstellingen te omarmen - 'Wat is deze impuls in mij om te aanbidden en te kruisigen / iedereen die me verlaat.' Elk gedicht is prachtig vormgegeven, visceraal, onuitwisbaar. Brute zal recht door je heen snijden, diep snijden, maar het schrijven is zo zeker, zo noodzakelijk, dat je de wond zult verwelkomen' Roxane Gay." "Brute is een verzameling gedichten die je meeneemt op een emotionele reis. Het is een eerlijk en rauw verslag van het einde van een relatie, waarin de auteur zichzelf openstelt en de lezer meeneemt naar donkere en kwetsbare plekken. Skaja's woorden zijn als een storm die je overspoelt, maar ze zijn ook als een baken van hoop in de duisternis." "De gedichten in Brute zijn niet bang om de diepste emoties te verkennen, ze dagen de lezer uit om mee te gaan op deze turbulente reis van verlies en verlangen. Met haar scherpe en krachtige schrijfstijl weet Skaja de lezer te raken op een manier die niet snel vergeten zal worden. Brute is een ode aan de menselijke veerkracht en een herinnering.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Brute

Het boek Brute is geschreven door Emily Skaja. De oorspronkelijke releasedatum was 03 oktober 2019.

Het boek Brute is te koop als Paperback.

Brute bestaat uit 96 pagina’s. 

Brute is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken