1. Engelse boeken
  2. Burning in Water, Drowning in Flame

Burning in Water, Drowning in Flame

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Burning in Water, Drowning in Flame is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is . 

Specificaties Burning in Water, Drowning in Flame

Hoofdauteur
Taal               Engels
Bindwijze
Oorspronkelijke releasedatum

Omschrijving van Burning in Water, Drowning in Flame

Burning in Water, Drowning in Flame is een poëziebundel die doordrenkt is met gokken, drinken en vrouwen. Charles Bukowski schrijft op realistische wijze over de duistere onderbuik van het leven. Deze meeslepende collectie neemt je mee op een onverbloemde reis door de schaduwrijke wereld van Bukowski's ervaringen. Met zijn scherpe en compromisloze stijl weet Bukowski de rauwe emoties en harde realiteit van het leven op treffende wijze over te brengen. Deze bundel is doordrenkt met een gevoel van rebellie en verzet, waarbij Bukowski de lezer uitnodigt om de diepste krochten van zijn ziel te verkennen. Burning in Water, Drowning in Flame is een eerlijk en ongefilterd werk dat de grenzen van de conventionele poëzie overstijgt. Het biedt een ongepolijste kijk op de menselijke natuur en de schaduwzijden van het bestaan. Duik in de wereld van Bukowski's gedichten en laat je meeslepen door zijn compromisloze en oprechte kijk op het leven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Burning in Water, Drowning in Flame

Het boek Burning in Water, Drowning in Flame is geschreven door . De oorspronkelijke releasedatum was .

Het boek Burning in Water, Drowning in Flame is te koop als .

Burning in Water, Drowning in Flame bestaat uit pagina’s. 

Burning in Water, Drowning in Flame is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken