1. Engelse boeken
  2. Canterbury Tales

Canterbury Tales

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Canterbury Tales is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 528 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141393216. 

Specificaties Canterbury Tales

HoofdauteurGeoffrey Chaucer
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 september 2013

Omschrijving van Canterbury Tales

De Canterbury Tales biedt een verzameling van ridderlijke romances, morele allegorieën en platte kluchten. Dit boek bevat verhalen die variëren van het verslag van de ridder over hoffelijke liefde en de levendige Arthurlegende van de Vrouw van Bath, tot de schunnige anekdotes van de Molenaar en de Kok. Duik in de rijke wereld van de middeleeuwse literatuur met de Canterbury Tales. Deze unieke verzameling neemt je mee op een reis door verschillende genres en thema's. Van de romantische avonturen van ridders tot de humoristische vertellingen van het gewone volk, dit boek biedt voor elk wat wils. Ontdek de diepgaande karakterontwikkeling en de verborgen boodschappen achter de verhalen. Laat je meeslepen door de levendige beschrijvingen en de bruisende dialogen. Van de elegante hoffelijkheid van de ridder tot de brutale en soms grove humor van de Molenaar en de Kok, de Canterbury Tales zullen je gegarandeerd vermaken en verrassen. Stap in de schoenen van de personages en reis mee door de middeleeuwse wereld van Canterbury. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je jezelf onderdompelt in deze tijdloze verhalen. Of je nu een liefhebber bent van literatuur, geschiedenis of gewoon op zoek bent naar een boeiend en meeslepend verhaal, de Canterbury Tales is een absolute must-have voor elke boekenplank.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Canterbury Tales

Het boek Canterbury Tales is geschreven door Geoffrey Chaucer. De oorspronkelijke releasedatum was 26 september 2013.

Het boek Canterbury Tales is te koop als Hardcover.

Canterbury Tales bestaat uit 528 pagina’s. 

Canterbury Tales is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken