1. Engelse boeken
  2. Circles Of Hell

Circles Of Hell

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Circles Of Hell is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 64 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780141980225. 

Specificaties Circles Of Hell

HoofdauteurDante
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum26 februari 2015

Omschrijving van Circles Of Hell

Circles Of Hell neemt ons mee op een luchtballonrit over het Victoriaanse Londen, naar een tuin vol bloesems in Japan, van Tierra del Fuego naar het 16e-eeuwse Californië en de Russische steppe. Dit boek bevat verhalen die zowel lyrisch als wreed zijn, epische en intieme gedichten, satirische en inspirerende essays, en ideeën die het leven van miljoenen mensen hebben gevormd. Stel je voor dat je zweeft over de daken van het historische Londen, terwijl je de adembenemende architectuur bewondert en de levendige straten ziet bruisen van het leven. Vervolgens voer je weg naar de betoverende Japanse tuinen, waar de delicate bloesems een gevoel van rust en sereniteit creëren. Maar de reis stopt hier niet. Je wordt meegenomen naar de ongerepte wildernis van Tierra del Fuego, waar de natuur haar meest wilde en majestueuze kant laat zien. En neem even de tijd om jezelf te verliezen in het 16e-eeuwse Californië, waar avontuur en ontdekking op elke hoek op je wachten. En tot slot word je meegenomen naar de eindeloze uitgestrektheid van de Russische steppe, waar de wind fluistert over de geheimen van het verleden. Circles Of Hell is niet zomaar een boek, het is een reis door tijd en ruimte. Het is een verzameling van verhalen, gedichten en essays die je meeslepen naar verschillende hoeken van de wereld en door verschillende periodes in de geschiedenis. Elk.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Circles Of Hell

Het boek Circles Of Hell is geschreven door Dante. De oorspronkelijke releasedatum was 26 februari 2015.

Het boek Circles Of Hell is te koop als Paperback.

Circles Of Hell bestaat uit 64 pagina’s. 

Circles Of Hell is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken