1. Nederlandse boeken
  2. Compact

Compact

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Compact is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 313 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028261556. 

Specificaties Compact

HoofdauteurRemco Campert
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum03 oktober 2016

Omschrijving van Compact

"Compact" is een product dat is geïnspireerd op de bekende Nederlandse schrijver Remco Campert, die ons heeft betoverd met zijn briljante woorden en unieke kijk op het leven. Dit product is een eerbetoon aan Campert en zijn immense bijdrage aan de literatuur. Met "Compact" kunt u genieten van een uitgebreide verzameling van Camperts werk, variërend van verhalen en romans tot columns en gedichten. Meer dan honderd verhalen, vijftien romans en novellen, honderden columns en autobiografische notities wachten op u in deze prachtige bundel. Elke pagina is doordrenkt met Camperts kenmerkende stijl, waarin subtiele observaties, droge humor en de schoonheid en absurditeit van het dagelijks leven samenkomen. Het lezen van "Compact" is als het betreden van de wereld van Campert zelf. U zult worden meegenomen op een reis door zijn gedachten, gevoelens en ervaringen. Zijn woorden zullen u ontroeren, melancholisch maken en u laten lachen om de kleine ergernissen van het leven. Maar bovenal zult u geraakt worden door de diepgewortelde schoonheid die Campert in zijn werk heeft weten te vangen. "Compact" is meer dan alleen een boek; het is een ervaring. Het is de kans om een intieme band te vormen met een van de meest geliefde schrijvers van Nederland. Dompel uzelf onder in de wereld van Remco Campert en ontdek de onvergetelijke schoonheid van zijn woorden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Compact

Het boek Compact is geschreven door Remco Campert. De oorspronkelijke releasedatum was 03 oktober 2016.

Het boek Compact is te koop als Hardcover.

Compact bestaat uit 313 pagina’s. 

Compact is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken