1. Engelse boeken
  2. Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics

Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 1040 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781435154469. 

Specificaties Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics

HoofdauteurEdgar Allan Poe
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum31 juli 2015

Omschrijving van Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics

Edgar Allan Poe wordt gecrediteerd met het pionieren van het korte verhaal, het perfectioneren van het verhaal van psychologische horror en het revolutioneren van de moderne poëzie. Het geheel van Poe's creatieve werk omvat detectiveverhalen, satires, fabels, fantasieën, sciencefiction, versdrama's en enkele van de meest evocatieve poëzie in de Engelse taal. Deze omnibuseditie verzamelt al het proza en de poëzie van Poe in één volume, inclusief 'De Val van het Huis Usher', 'Het Hart van de Verteller', 'De Put en de Slinger', 'De Raaf', 'Annabel Lee', de volledige roman 'Het Verhaal van Arthur Gordon Pym van Nantucket' en nog veel meer. De Complete Verhalen en Gedichten van Edgar Allan Poe maken deel uit van de Barnes & Noble Collectible Classics. Elk deel in de serie biedt een klassiek werk in een aantrekkelijk ontworpen editie, gebonden in echt bonded leer. Deze boeken zijn elegante toevoegingen aan elke thuisbibliotheek. Deze prachtige uitgave van Edgar Allan Poe's complete werken is een must-have voor liefhebbers van klassieke literatuur. Met zijn unieke vermogen om de diepten van de menselijke geest te verkennen en angsten tot leven te brengen, heeft Poe een blijvende invloed gehad op de literatuur. Van de beklemmende spanning van 'De Val van het Huis Usher' tot de macabere schoonheid van 'De Raaf', deze verzameling neemt lezers mee op een enerverende reis door de duistere.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics

Het boek Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics is geschreven door Edgar Allan Poe. De oorspronkelijke releasedatum was 31 juli 2015.

Het boek Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics is te koop als Hardcover.

Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics bestaat uit 1040 pagina’s. 

Complete Tales and Poems of Edgar Allan Poe (Barnes Noble Collectible Classics is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken