1. Nederlandse boeken
  2. De honderd van Heytze

De honderd van Heytze

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De honderd van Heytze is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 248 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463810678. 

Specificaties De honderd van Heytze

HoofdauteurIngmar Heytze
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 februari 2021

Omschrijving van De honderd van Heytze

Op het podium brengt Ingmar Heytze zijn poëzie tot leven en laat het schitteren. Zijn voordracht is niet alleen geweldig, maar hij voegt ook allerlei interessante details toe als inleiding of afsluiting van zijn gedichten. Heytze vermijdt daarbij het interpreteren van zijn eigen werk, dat laat hij over aan de lezer of luisteraar. Dit betekent echter niet dat hij zijn poëzie-opvattingen en werkwijze niet prijsgeeft in deze toelichtingen. Met zijn bundel "De honderd van Heytze" neemt Ingmar Heytze je mee op een betoverende reis door zijn poëtische wereld. Elk gedicht is doordrenkt met emotie en weet de lezer te raken op een diep niveau. Heytze's woorden spelen met onze zintuigen en roepen beelden op die tot de verbeelding spreken. Als bonus voegt Heytze persoonlijke anekdotes en reflecties toe aan zijn voordrachten, waardoor de lezer een uniek kijkje krijgt in zijn creatieve proces. Deze bundel is een must-have voor liefhebbers van poëzie en voor iedereen die graag wordt meegenomen op een avontuurlijke reis vol prachtige taal en diepgaande emoties. Laat je betoveren door de honderd gedichten van Heytze en laat je inspireren door zijn meesterlijke woorden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De honderd van Heytze

Het boek De honderd van Heytze is geschreven door Ingmar Heytze. De oorspronkelijke releasedatum was 05 februari 2021.

Het boek De honderd van Heytze is te koop als Paperback.

De honderd van Heytze bestaat uit 248 pagina’s. 

De honderd van Heytze is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken