1. Nederlandse boeken
  2. De Hovenier

De Hovenier

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De Hovenier is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 98 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789492954329. 

Specificaties De Hovenier

HoofdauteurRabindranath Tagore
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum31 augustus 2018

Omschrijving van De Hovenier

De Hovenier is een betoverend boek geschreven door niemand minder dan de befaamde Rabindranath Tagore. Met trots gepresenteerd door Vrije Uitgevers De Poëzie, brengt dit meesterwerk je in de wereld van de tuinman, met zijn diepe inzichten en poëtische taalgebruik. In dit prachtige boek verweeft Tagore op magische wijze de schoonheid van de natuur met de menselijke emoties. De Hovenier neemt je mee op een reis door de betoverende tuinen van de ziel, waar de lezer wordt ondergedompeld in een oase van emoties en gedachten. Tagore's pen danst op de pagina's en schildert levendige beelden van prachtige bloemen, weelderige landschappen en kleurrijke vlinders die de lezer betoveren. De Hovenier is niet zomaar een boek, het is een ervaring die je zal raken tot in de kern van je wezen. Laat je meevoeren door de woorden van Tagore en ontdek de diepe wijsheid die verborgen ligt in de tuinen van de menselijke ziel. Met zijn unieke stijl en verfijnde poëzie zal De Hovenier je hart verwarmen en je geest verrijken. Dit boek is een absolute must-have voor liefhebbers van literatuur en poëzie die op zoek zijn naar een meeslepende leeservaring.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De Hovenier

Het boek De Hovenier is geschreven door Rabindranath Tagore. De oorspronkelijke releasedatum was 31 augustus 2018.

Het boek De Hovenier is te koop als Paperback.

De Hovenier bestaat uit 98 pagina’s. 

De Hovenier is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken