1. Nederlandse boeken
  2. De ja graag vraag

De ja graag vraag

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De ja graag vraag is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 88 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789082754650. 

Specificaties De ja graag vraag

HoofdauteurWouter Verkerk
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum09 maart 2020

Omschrijving van De ja graag vraag

De ja graag vraag is een boek geschreven door Wouter Verkerk, een bekende horecatrendwatcher en spreker. Naast zijn vaste column in het prestigieuze horecavakblad Misset Horeca, deelt hij ook zijn inzichten en ervaringen op zijn veelgelezen weblog, wouterverkerk.nl. In dit boek focust Wouter op het belang van 'De Ja Graag Vraag', waarbij hij aan de hand van geselecteerde columns uit Misset Horeca de nadruk legt op gastvrijheid, service, ondernemerschap, personeelsbeleid en de dagelijkse gang van zaken in bedrijven die te maken hebben met gasten en/of klanten. Wouter Verkerk merkt op dat consumenten steeds afhankelijker worden van goede service. Als bedrijven geen uitstekende service bieden, zullen mensen minder besteden en niet meer terugkeren. Met dit boek wil Wouter het belang van 'De Ja Graag Vraag' benadrukken en ondernemers inspireren om de beste service te bieden aan hun gasten en klanten. Dit is niet de eerste publicatie van Wouter, hij heeft eerder bundels columns en servicehandboeken uitgebracht met titels als 'Dit is mijn wijk niet...!', 'Mijn collega komt zo bij u...' en 'Help! Ik heb een (bij)baan in de horeca!'. In de afgelopen vijf jaar heeft Wouter meer dan 80.000 boeken verkocht, wat zijn expertise en populariteit in de horecabranche benadrukt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De ja graag vraag

Het boek De ja graag vraag is geschreven door Wouter Verkerk. De oorspronkelijke releasedatum was 09 maart 2020.

Het boek De ja graag vraag is te koop als Paperback.

De ja graag vraag bestaat uit 88 pagina’s. 

De ja graag vraag is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken