1. Nederlandse boeken
  2. De klank van de lach

De klank van de lach

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De klank van de lach is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789401428439. 

Specificaties De klank van de lach

HoofdauteurToon Hermans
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum22 januari 2016

Omschrijving van De klank van de lach

"Voor diegenen die op zoek zijn naar een bron van inspiratie voor een geboorte, een verjaardag, een bemoedigende wens, een troostende gedachte... Talen kunnen verschillen, Chinees is geen Turks en Japans geen Javaans, Hebreeuws is geen Urks, Jordanees is geen Spaans, maar of je nu lacht in Manilla, Zwitserland of Frankrijk, in een krot of een villa, de kracht van de lach heeft de mogelijkheid om de ogen van mensen direct te laten stralen. Want de klank van de lach reikt verder dan taal. Toon Hermans was de meest prominente theaterpersoonlijkheid die Nederland en Vlaanderen ooit hebben gekend, én een van de meest gelezen dichters. In 2016 herdenken we zijn 100ste geboortedag. Dit boek bevat een verzameling van zijn meest grappige verzen en taalgrapjes." "Dit boek, genaamd 'De klank van de lach', biedt een unieke verzameling van Toon Hermans' meest geliefde verzen en taalgrapjes. Of je nu op zoek bent naar een gedicht voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt genieten van zijn humoristische woordspelingen, dit boek zal je zeker inspireren. Herdenk de 100ste geboortedag van deze legendarische theaterpersoonlijkheid en ontdek waarom zijn werk nog steeds zo geliefd is bij het publiek. Laat de klank van de lach je hart verwarmen en je dag opvrolijken.".

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De klank van de lach

Het boek De klank van de lach is geschreven door Toon Hermans. De oorspronkelijke releasedatum was 22 januari 2016.

Het boek De klank van de lach is te koop als Hardcover.

De klank van de lach bestaat uit 96 pagina’s. 

De klank van de lach is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken