1. Nederlandse boeken
  2. De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe

De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 143 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789020932270. 

Specificaties De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe

HoofdauteurKoen Stassijns
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 januari 1997

Omschrijving van De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe

De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe is een verzameling die de essentie van de poëzie van een van de grootste dichters aller tijden vastlegt. Deze prachtige bundel bevat een selectie van de meest betoverende en meeslepende gedichten van Goethe, samengesteld om de lezers een unieke en onvergetelijke leeservaring te bieden. In deze verzameling vind je de hoogtepunten uit het uitgebreide oeuvre van Goethe, waarin hij zijn diepste gedachten, gevoelens en verlangens op meesterlijke wijze uitdrukt. Van de romantische en gepassioneerde liefdesgedichten tot de reflectieve en filosofische werken, elke pagina van deze bundel is doordrenkt met de tijdloze schoonheid van Goethe's woorden. De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe is niet alleen een eerbetoon aan de literaire genialiteit van deze buitengewone dichter, maar ook een uitnodiging om jezelf onder te dompelen in de rijke wereld van zijn poëzie. Laat je meevoeren door de prachtige taal, de diepgaande emoties en de verfijnde gedachtegangen van Goethe. Deze bundel is een waardevolle toevoeging aan elke boekenkast en een perfect cadeau voor liefhebbers van literatuur en poëzie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe

Het boek De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe is geschreven door Koen Stassijns. De oorspronkelijke releasedatum was 01 januari 1997.

Het boek De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe is te koop als Hardcover.

De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe bestaat uit 143 pagina’s. 

De mooiste van Johann Wolfgang von Goethe is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken