1. Nederlandse boeken
  2. De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten

De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 1434 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044631975. 

Specificaties De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten

HoofdauteurIlja Leonard Pfeijffer
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum16 november 2016

Omschrijving van De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten

De Nederlandse poëzie van de twintigste en eenentwintigste eeuw komt tot leven in deze prachtige bundel van 1000 en enige gedichten. Met zorgvuldig geselecteerde werken van bekende en minder bekende dichters, biedt dit boek een unieke reis door de rijke literaire traditie van Nederland. Elk gedicht is een kleine parel op zich, een kunstwerk dat de lezer betovert en meeneemt naar nieuwe werelden van emotie en verbeelding. Van klassieke meesterwerken tot moderne experimenten, deze verzameling omvat het volledige spectrum van de Nederlandse poëzie. Het is een eerbetoon aan de kracht van taal en de schoonheid van de menselijke expressie. Deze uitgebreide verzameling is niet alleen bedoeld voor poëzieliefhebbers, maar ook voor nieuwkomers die op zoek zijn naar een introductie tot de Nederlandse literatuur. De gedichten zijn zorgvuldig geselecteerd om een ​​diversiteit aan stijlen, thema's en stemmen te bieden, waardoor er voor elk wat wils is. Of je nu van melancholische mijmeringen houdt of juist van speelse experimenten met taal, dit boek zal je zeker raken en inspireren. Met "Je leert me horen met jouw ogen en ik zie" als inspirerende openingszin, is deze bundel een uitnodiging om de kracht van poëzie te ervaren en te delen. Laat je betoveren door de klanken, ritmes en betekenissen die tussen de regels door resoneren. Ontdek het onbekende, om.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten

Het boek De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten is geschreven door Ilja Leonard Pfeijffer. De oorspronkelijke releasedatum was 16 november 2016.

Het boek De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten is te koop als Hardcover.

De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten bestaat uit 1434 pagina’s. 

De Nederlandse poëzie van de twintigste en de eenentwintigste eeuw in 1000 en enige gedichten is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken