1. Nederlandse boeken
  2. De ultieme vergaarbak

De ultieme vergaarbak

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De ultieme vergaarbak is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 320 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789028223004. 

Specificaties De ultieme vergaarbak

HoofdauteurGerrit Komrij
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum12 november 2020

Omschrijving van De ultieme vergaarbak

Net als Gerrit Komrij zelf is zijn immense oeuvre een vat vol tegenstrijdigheden en veelzijdigheden. Zijn poëzie, die vol ernst en vormvastheid is, straalt een humoristische ondertoon uit. In zijn essays was hij fel en meedogenloos, maar tegelijkertijd kon hij ook vol passie bewonderen. Eindelijk is zijn werk, 'gedundrukt door Van Oorschot', in het licht gebracht en belicht het alle facetten van Komrij's werk en persoonlijkheid. Gerrit Komrij kon zowel kussen als klauwen, ontvlammen en blussen. Een reis door zijn werk is een reis langs vele interessante pleisterplaatsen. 'De ultieme vergaarbak' omvat ze allemaal, zonder onderscheid: de gedichten en verspreide stukken over literatuur, televisie en de maatschappij, en alles wat daar nog meer overblijft. De ultieme vergaarbak is een prachtige verzameling van Gerrit Komrij's werk, waarin zijn veelzijdigheid en tegenstrijdigheden tot uiting komen. Dit boek biedt een unieke inkijk in de gedachtenwereld van deze geweldige schrijver. Ontdek zijn humoristische kant in zijn vormvaste gedichten, maar ook zijn meedogenloze kant in zijn scherpe essays. Komrij was een complexe persoonlijkheid en dit boek weerspiegelt dat perfect. De ultieme vergaarbak bevat niet alleen zijn gedichten en essays, maar ook verspreide stukken over literatuur, televisie en de maatschappij. Je krijgt een compleet be.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De ultieme vergaarbak

Het boek De ultieme vergaarbak is geschreven door Gerrit Komrij. De oorspronkelijke releasedatum was 12 november 2020.

Het boek De ultieme vergaarbak is te koop als Hardcover.

De ultieme vergaarbak bestaat uit 320 pagina’s. 

De ultieme vergaarbak is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken