1. Nederlandse boeken
  2. De wereld in jezelf

De wereld in jezelf

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. De wereld in jezelf is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 640 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789044638943. 

Specificaties De wereld in jezelf

HoofdauteurNina Polak
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum13 december 2018

Omschrijving van De wereld in jezelf

De wereld in jezelf is een revolutionaire verzameling van zestig hedendaagse essays geschreven door Nederlandse en Vlaamse auteurs. Dit boek, samengesteld door Nina Polak en Joost de Vries, neemt het genre van het essay mee naar de 21e eeuw. Het is een waar kunstwerk dat niet alleen de sprankelende en levendige aard van het hedendaagse essay laat zien, maar ook de persoonlijke en authentieke stemmen van de auteurs. De essays in De wereld in jezelf bieden een uniek inzicht in de veranderingen die het genre heeft ondergaan. Waar het ooit diende als een platform voor schrijvers om kunst en de wereld om hen heen te verkennen, is het essay nu een plek geworden waar herinneringen worden opgediept en nieuwe identiteiten worden gecreëerd. Het boek werpt ook een sprankelend licht op de geschiedenis van onze samenleving van de afgelopen twee decennia. Nina Polak, redacteur bij De Correspondent, en Joost de Vries, redacteur bij De Groene Amsterdammer, hebben met De wereld in jezelf een meesterwerk gecreëerd dat niet alleen literaire liefhebbers zal bekoren, maar ook de nieuwsgierigheid zal wekken van diegenen die geïnteresseerd zijn in de evolutie van het essay als genre. Dit boek is een must-have voor iedereen die op zoek is naar nieuwe perspectieven en verfrissende inzichten in onze hedendaagse wereld.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over De wereld in jezelf

Het boek De wereld in jezelf is geschreven door Nina Polak. De oorspronkelijke releasedatum was 13 december 2018.

Het boek De wereld in jezelf is te koop als Hardcover.

De wereld in jezelf bestaat uit 640 pagina’s. 

De wereld in jezelf is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken