1. Engelse boeken
  2. Demonstra

Demonstra

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Demonstra is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 170 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780991675975. 

Specificaties Demonstra

HoofdauteurBryan Thao Worra
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum02 december 2013

Omschrijving van Demonstra

In de diepten, half verborgen onder stille wateren, wachten vreemde en kwaadaardige wezens op je.... Cthulhu, Godzilla en nagas mengen zich in Demonstra, een speculatieve dichtbundel die 20 jaar aan werk van Bryan Thao Worra samenbrengt. Demonstra is een boek vol dingen die je net in je ooghoek ziet. Het gaat over een realiteit die nooit volledig gedemonstreerd, geauthenticeerd of ontleed kan worden, omdat bepaalde visioenen altijd in de schaduw blijven. Bryan Thao Worra is de eerste Amerikaanse Laotiaan die een Literatuurbeurs heeft ontvangen van de National Endowment for the Arts van de Amerikaanse overheid. In 2009 ontving hij de Asian Pacific Leadership Award van de State Council on Asian Pacific Minnesotans voor zijn leiderschap in de kunsten. Zijn eerdere boeken zijn On The Other Side Of The Eye en Touching Detonations. Hij was een Culturele Olympiër tijdens de Olympische Zomerspelen van 2012 in Londen, waarbij hij Laos vertegenwoordigde. Hij is een professioneel lid van de Horror Writer Association en levert regelmatig bijdragen aan Innsmouth Magazine. Deze dichtbundel neemt je mee op een reis naar onbekende werelden en duistere wezens. Demonstra, geschreven door Bryan Thao Worra, laat je kennismaken met een verzameling gedichten die de grenzen van de verbeelding verkennen. Elk gedicht is als een glimp van iets dat zich net buiten je gezichtsveld bevindt, een realiteit die zich niet gemakkelijk laat v.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Demonstra

Het boek Demonstra is geschreven door Bryan Thao Worra. De oorspronkelijke releasedatum was 02 december 2013.

Het boek Demonstra is te koop als Paperback.

Demonstra bestaat uit 170 pagina’s. 

Demonstra is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken