1. Engelse boeken
  2. Devotions The Selected Poems of Mary Oliver

Devotions The Selected Poems of Mary Oliver

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Devotions The Selected Poems of Mary Oliver is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 480 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780399563263. 

Specificaties Devotions The Selected Poems of Mary Oliver

HoofdauteurMary Oliver
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 november 2020

Omschrijving van Devotions The Selected Poems of Mary Oliver

Devotions, De Geselecteerde Gedichten van Mary Oliver, is een New York Times-bestseller en is gekozen als Oprah's Books That Help Me Through voor Oprah's Book Club. Het maakt niet uit waar je begint met lezen, Devotions heeft veel te bieden, van Oliver's uitbundige honden gedichten tot selecties uit de Pulitzer Prize-winnende American Primitive en Dream Work, een van haar uitzonderlijke collecties. Belangrijker nog, het stralende schrijven biedt een toevluchtsoord van onze gekke wereld en laat zien hoe mindfulness een leven kan definiëren en transformeren, moment voor moment, gedicht voor gedicht. -The Washington Post. Het is alsof de dichteres zelf naast de lezer is komen zitten en ons heeft gewezen op de gedichten die zij het meest de moeite waard vindt om diep over na te denken. -Chicago Tribune. Pulitzer Prize-winnende dichteres Mary Oliver presenteert een persoonlijke selectie van haar beste werk in deze definitieve collectie die meer dan vijf decennia van haar gevierde literaire carrière beslaat. Gedurende haar gevierde carrière heeft Mary Oliver ontelbare lezers geraakt met haar briljant gecreëerde verzen, waarin ze haar liefde voor de fysieke wereld en de krachtige banden tussen alle levende wezens uitbeeldt. Geïdentificeerd als verreweg de best verkopende dichteres van dit land door Dwight Garner, is ze nu terug.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Devotions The Selected Poems of Mary Oliver

Het boek Devotions The Selected Poems of Mary Oliver is geschreven door Mary Oliver. De oorspronkelijke releasedatum was 10 november 2020.

Het boek Devotions The Selected Poems of Mary Oliver is te koop als Paperback.

Devotions The Selected Poems of Mary Oliver bestaat uit 480 pagina’s. 

Devotions The Selected Poems of Mary Oliver is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken