1. Nederlandse boeken
  2. Dichtbij

Dichtbij

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dichtbij is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 167 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789403713397. 

Specificaties Dichtbij

HoofdauteurStichting UitJeErvaring
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 november 2023

Omschrijving van Dichtbij

Dichtbij is een betoverende bundel vol verbeeldende verhalen die de lezer meeneemt op een reis vol ontmoetingen. Deze verhalen nemen je mee naar verschillende werelden en laten je kennismaken met intrigerende personages. Van het ontroerende verzoek van een dierbare in "Een laatste verzoek" tot de hartverwarmende vriendschap in "Fietsmaatjes", elk verhaal biedt een unieke ervaring. In deze bundel vind je ook het verhaal "Katten die altijd op hun pootjes terecht komen", waarin je wordt meegenomen naar een magische wereld waar katten een geheim bezitten. Daarnaast ontdek je het adembenemende avontuur van "Een ongelooflijke verrassing" en de verrassende wendingen in "De Feestelijke hel". Alsof dat nog niet genoeg is, ontmoet je ook een eigenwijze oude man die je laat lachen en nadenken in "Een eigenwijze ouwe vent". Dichtbij is een absolute must-have voor liefhebbers van verhalen die de verbeelding prikkelen en de lezer meenemen naar nieuwe werelden. Laat je betoveren door de diverse ontmoetingen en geniet van de onverwachte wendingen in deze meeslepende bundel vol avontuur en emotie.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dichtbij

Het boek Dichtbij is geschreven door Stichting UitJeErvaring. De oorspronkelijke releasedatum was 07 november 2023.

Het boek Dichtbij is te koop als Paperback.

Dichtbij bestaat uit 167 pagina’s. 

Dichtbij is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken