1. Nederlandse boeken
  2. Dichter en dichter bij Nijmegen

Dichter en dichter bij Nijmegen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dichter en dichter bij Nijmegen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 200 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789074241526. 

Specificaties Dichter en dichter bij Nijmegen

HoofdauteurVictor Vroomkoning
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum06 oktober 2023

Omschrijving van Dichter en dichter bij Nijmegen

"Dichter en dichter bij Nijmegen" is een unieke uitgave ter ere van het 40-jarig schrijverschap van Victor Vroomkoning. Dit boek bevat een prachtige verzameling van zijn poëzie en proza. Voor het eerst worden hier de gedichten gebundeld die hij heeft gewijd aan Nijmegen en de wijde omgeving, inclusief zijn werk als stadsdichter van 2006 tot 2008. Maar dat is niet alles, want dit boek biedt ook een bijzonder inkijkje in Vroomkonings leven door middel van een kleine autobiografie. Na het genieten van de prachtige gedichten word je meegenomen in het verhaal van 'Circuit des Souvenirs', Vroomkonings enige fictieverhaal in proza. Dit meeslepende verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog en vertelt een ontroerende liefdesgeschiedenis. Een unieke combinatie van poëzie en proza die je gegarandeerd zal raken. Normaal gesproken publiceert Vroomkoning zijn werken bij De Arbeiderspers in Amsterdam, maar voor dit bijzondere jubileum heeft hij gekozen voor Roelants in Nijmegen. Hierdoor krijgt dit boek een extra speciale betekenis, omdat het een eerbetoon is aan de stad waar hij zoveel inspiratie heeft gevonden. Mis deze unieke uitgave niet en laat je meevoeren door de prachtige woorden van Victor Vroomkoning in "Dichter en dichter bij Nijmegen".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dichter en dichter bij Nijmegen

Het boek Dichter en dichter bij Nijmegen is geschreven door Victor Vroomkoning. De oorspronkelijke releasedatum was 06 oktober 2023.

Het boek Dichter en dichter bij Nijmegen is te koop als Paperback.

Dichter en dichter bij Nijmegen bestaat uit 200 pagina’s. 

Dichter en dichter bij Nijmegen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken