1. Nederlandse boeken
  2. Doodgewoon

Doodgewoon

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Doodgewoon is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 114 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025762353. 

Specificaties Doodgewoon

HoofdauteurBette Westera
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum15 oktober 2015

Omschrijving van Doodgewoon

"'Doodgewoon' is een buitengewoon kinderboek dat de moeilijke thema's van rouw en de dood op een unieke en troostrijke manier verkent, speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit prachtige boek biedt een veilige ruimte waarin jonge lezers kunnen leren en begrijpen hoe ze om kunnen gaan met verlies en verdriet. De gedichten in 'Doodgewoon' zijn liefdevol geschreven en raken de gevoelige snaar van kinderen op een zachte en begrijpelijke manier. Elk gedicht is doordrenkt met empathie en biedt een gevoel van herkenning en troost, waardoor het kinderen helpt om hun emoties te uiten en te verwerken. De woorden komen tot leven met prachtige illustraties die de diepgang van de teksten versterken en de verbeelding van de lezers prikkelen. Naast de gedichten bevat 'Doodgewoon' ook nuttige tips en adviezen voor ouders en verzorgers, om hen te helpen bij het ondersteunen van hun kinderen tijdens een rouwproces. Het boek moedigt open communicatie aan en biedt handvatten om samen met kinderen over de dood te praten. Hierdoor wordt het een waardevol hulpmiddel voor gezinnen die te maken hebben gehad met verlies, maar ook voor leerkrachten en professionals die kinderen begeleiden in hun rouwproces. Met 'Doodgewoon' wordt het onderwerp van de dood bespreekbaar gemaakt op een manier die kinderen begrijpen en aanspreekt. Dit betoverende boek zal.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Doodgewoon

Het boek Doodgewoon is geschreven door Bette Westera. De oorspronkelijke releasedatum was 15 oktober 2015.

Het boek Doodgewoon is te koop als Hardcover.

Doodgewoon bestaat uit 114 pagina’s. 

Doodgewoon is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken