1. Engelse boeken
  2. Dream Of A Common Language

Dream Of A Common Language

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dream Of A Common Language is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 77 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9780393346008. 

Specificaties Dream Of A Common Language

HoofdauteurAdrienne Rich
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum17 mei 2013

Omschrijving van Dream Of A Common Language

De Dream Of A Common Language is niet zomaar een product, het is een ervaring die je meeneemt op een reis door woorden en emoties. Net zoals Cheryl Strayed in haar boek Wild, zijn bepaalde zinnen uit dit werk als betoveringen geworden die je kunt fluisteren in tijden van verdriet en verwarring. Deze verzameling van krachtige woorden is een eerbetoon aan de kracht van taal en de helende werking die het kan hebben. Elk gedicht in de Dream Of A Common Language is doordrenkt met diepgaande betekenis en raakt de kern van menselijke emoties. Het is een uitnodiging om jezelf te verliezen in de magie van poëzie en je eigen innerlijke stem te ontdekken. Of je nu behoefte hebt aan troost, inspiratie of gewoon een moment van reflectie, dit boek zal je hart en ziel raken. Bovendien bevat deze speciale editie van Dream Of A Common Language nieuwe gedichten en extra details die de leeservaring nog rijker maken. Het is een tijdloos werk dat je steeds weer kunt herlezen en telkens nieuwe lagen van betekenis kunt ontdekken. Dompel jezelf onder in de schoonheid van woorden en laat je meeslepen door de kracht van taal met de Dream Of A Common Language.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dream Of A Common Language

Het boek Dream Of A Common Language is geschreven door Adrienne Rich. De oorspronkelijke releasedatum was 17 mei 2013.

Het boek Dream Of A Common Language is te koop als Paperback.

Dream Of A Common Language bestaat uit 77 pagina’s. 

Dream Of A Common Language is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken