1. Engelse boeken
  2. Dylan Thomas Omnibus

Dylan Thomas Omnibus

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Dylan Thomas Omnibus is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 400 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781780227283. 

Specificaties Dylan Thomas Omnibus

HoofdauteurDylan Thomas
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum08 mei 2014

Omschrijving van Dylan Thomas Omnibus

De Dylan Thomas Omnibus is een unieke verzameling van alle belangrijke werken van Dylan Thomas, samengebracht in één prachtige bundel. Deze bijzondere editie is speciaal uitgebracht ter ere van het Dylan Thomas-eeuwfeest en bevat een gedurfde nieuwe vormgeving die de geest van deze beroemde schrijver perfect weerspiegelt. Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Dylan Thomas terwijl je bladert door deze schatkist van literatuur. Van zijn meeslepende gedichten tot zijn onvergetelijke verhalen, deze omnibus biedt een diepgaande kijk in het creatieve brein van deze legendarische woordkunstenaar. Daarnaast bevat deze uitgave ook nieuwe details die de leeservaring nog specialer maken. Ontdek nooit eerder gepubliceerde brieven en notities van Dylan Thomas, die inzicht geven in zijn inspiratie en zijn persoonlijke reis als schrijver. Bovendien is deze omnibus voorzien van prachtige illustraties die de sfeer en emotie van zijn woorden versterken. Of je nu een trouwe fan bent van Dylan Thomas of net kennismaakt met zijn werk, de Dylan Thomas Omnibus is een absolute must-have voor iedere liefhebber van literatuur. Het is niet alleen een eerbetoon aan de briljante geest van Dylan Thomas, maar ook een tijdloos kunstwerk dat de tand des tijds zal doorstaan.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Dylan Thomas Omnibus

Het boek Dylan Thomas Omnibus is geschreven door Dylan Thomas. De oorspronkelijke releasedatum was 08 mei 2014.

Het boek Dylan Thomas Omnibus is te koop als Paperback.

Dylan Thomas Omnibus bestaat uit 400 pagina’s. 

Dylan Thomas Omnibus is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken