1. Nederlandse boeken
  2. Een handjevol liefs

Een handjevol liefs

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Een handjevol liefs is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 192 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789463832786. 

Specificaties Een handjevol liefs

HoofdauteurLiz is More
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum10 december 2020

Omschrijving van Een handjevol liefs

Een handjevol liefs is een product dat je omhult met lieve woorden vol rijm en zachtheid. Het is bedoeld om te geven aan iemand die je dierbaar is, om te delen en te koesteren. Of je kunt er ook in je eentje van genieten, terwijl je de warme woorden tot je laat doordringen. Dit product is perfect voor iedereen die liefheeft en verlangt, voor degenen die willen voelen en geraakt willen worden. Maar het is ook geschikt voor degenen die anderen willen raken met hun woorden. Het is voor degenen wiens buiken vol vlinders zitten, voor degenen die geloven in liefde en zoveel meer. Dit product is een uiting van liefde, speciaal voor jou. Liz is More is de schrijver en deler van deze prachtige teksten en gedichten. Ze schrijft recht uit het hart, oprecht en in alle eenvoud. Naast haar schrijftalent is ze ook een actrice bij het kindertheatergezelschap Het Wolk. Tijdens de voorstelling Zeep duikt ze regelmatig in bad, wat een unieke ervaring is voor het publiek. Recentelijk heeft ze ook haar vaardigheden als songwriter ontdekt. Het nummer 'Los', gezongen door Raf Van Brussel, is een creatie van haar hand. Liz is een veelzijdig persoon, een creatief meisje van bijna veertig, die diep van binnen veel voelt. Soms zelfs te veel. Als je op zoek bent naar een product dat je hart verwarmt en je ziel voedt, dan is Een handjevol liefs iets voor jou.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Een handjevol liefs

Het boek Een handjevol liefs is geschreven door Liz is More. De oorspronkelijke releasedatum was 10 december 2020.

Het boek Een handjevol liefs is te koop als Paperback.

Een handjevol liefs bestaat uit 192 pagina’s. 

Een handjevol liefs is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken