1. Nederlandse boeken
  2. Eerste hulp bij poëzie

Eerste hulp bij poëzie

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Eerste hulp bij poëzie is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 292 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789493304277. 

Specificaties Eerste hulp bij poëzie

HoofdauteurEllen Deckwitz
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum28 november 2022

Omschrijving van Eerste hulp bij poëzie

Ellen Deckwitz, een gepassioneerde dichteres, heeft zich al jarenlang onvermoeibaar ingezet voor de kunst van poëzie. Ze heeft haar talenten tentoongesteld op het podium, in klaslokalen en in krantenkolommen. Nu heeft ze haar kennis gebundeld in een prachtige omnibus genaamd "Eerste hulp bij poëzie". Deze omnibus bevat niet één, maar twee boeken van Deckwitz: "Olijven moet je leren lezen" en "Dit gaat niet over grasmaaien". Het lezen van poëzie kan voor velen moeilijk, raadselachtig en vaag zijn. Het lijkt alsof gedichten alles kunnen betekenen. Maar Ellen Deckwitz weerlegt geduldig en met verve deze veelgehoorde clichés. Of je nu een ervaren lezer bent of net je eerste stappen zet in de betoverende wereld van poëzie, dit boek mag absoluut niet ontbreken op je nachtkastje. De omnibus biedt niet alleen inzicht in de kunst van poëzie, maar bevat ook praktische tips en trucs om gedichten te begrijpen en te waarderen. Met haar heldere en toegankelijke schrijfstijl neemt Ellen Deckwitz je bij de hand en begeleidt ze je op een betoverende reis door de wereld van de poëzie. Laat je verrassen en ontdek hoe poëzie je kan raken, inspireren en betoveren. Bestel vandaag nog "Eerste hulp bij poëzie" en dompel jezelf onder in de magische wereld van woorden en emoties.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Eerste hulp bij poëzie

Het boek Eerste hulp bij poëzie is geschreven door Ellen Deckwitz. De oorspronkelijke releasedatum was 28 november 2022.

Het boek Eerste hulp bij poëzie is te koop als Paperback.

Eerste hulp bij poëzie bestaat uit 292 pagina’s. 

Eerste hulp bij poëzie is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken