1. Engelse boeken
  2. Excuse Me As I Kiss The Sky

Excuse Me As I Kiss The Sky

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Excuse Me As I Kiss The Sky is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 120 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781638340775. 

Specificaties Excuse Me As I Kiss The Sky

HoofdauteurRudy Francisco
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum07 november 2023

Omschrijving van Excuse Me As I Kiss The Sky

NO DESCRIPTION

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Excuse Me As I Kiss The Sky

Het boek Excuse Me As I Kiss The Sky is geschreven door Rudy Francisco. De oorspronkelijke releasedatum was 07 november 2023.

Het boek Excuse Me As I Kiss The Sky is te koop als Paperback.

Excuse Me As I Kiss The Sky bestaat uit 120 pagina’s. 

Excuse Me As I Kiss The Sky is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken