1. Engelse boeken
  2. Faces of Love

Faces of Love

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Faces of Love is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 584 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781949445022. 

Specificaties Faces of Love

HoofdauteurDick Davies
Taal               Engels
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum01 oktober 2021

Omschrijving van Faces of Love

Deze tweetalige editie van Faces of Love: Hafez en de Dichters van Shiraz heeft de originele Perzische verzen naast de Engelse vertalingen. De drie Shirazi-dichters wiens werk hier wordt gepresenteerd, Hafez, Jahan Malek Khatun en Obayd-e Zakani, leefden in dezelfde tijd (het midden van de veertiende eeuw) en kenden elkaar ongetwijfeld. Faces of Love is een prachtige verzameling poëzie die de lezer meeneemt op een betoverende reis door de tijd en cultuur van het middeleeuwse Shiraz. Deze tweetalige editie biedt niet alleen de originele Perzische verzen van de drie beroemde dichters, maar ook de meeslepende Engelse vertalingen, waardoor de lezer de schoonheid en diepte van elk gedicht volledig kan ervaren. Of je nu een liefhebber bent van poëzie, geïnteresseerd bent in Perzische literatuur of gewoon op zoek bent naar betoverende verzen om je ziel te voeden, Faces of Love is een absolute must-have. De gedichten van Hafez, Jahan Malek Khatun en Obayd-e Zakani nemen je mee naar een wereld vol emotie, liefde en wijsheid. Laat je betoveren door de rijke geschiedenis van Shiraz en de tijdloze schoonheid van deze drie meesterlijke dichters.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Faces of Love

Het boek Faces of Love is geschreven door Dick Davies. De oorspronkelijke releasedatum was 01 oktober 2021.

Het boek Faces of Love is te koop als Hardcover.

Faces of Love bestaat uit 584 pagina’s. 

Faces of Love is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken