1. Engelse boeken
  2. Felicity

Felicity

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Felicity is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 96 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9781472153739. 

Specificaties Felicity

HoofdauteurMary Oliver
Taal               Engels
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum05 april 2018

Omschrijving van Felicity

Met Felicity viert Pulitzer Prijs-winnaar Mary Oliver de liefde, het leven en de schoonheid in een verzameling gedichten die voor het eerst in het Verenigd Koninkrijk wordt gepubliceerd, samen met een selectie uit haar eerdere werken. Deze prachtige bundel neemt de lezers mee op een betoverende reis door de diepten van Oliver's ziel, waar ze haar unieke kijk op de wereld en haar diepgaande emoties deelt. Met haar kenmerkende poëtische stijl en haar vermogen om alledaagse momenten te transformeren tot buitengewone ervaringen, raakt Oliver de harten van haar lezers en laat ze hen op een andere manier naar de wereld kijken. Felicity is niet zomaar een bundel gedichten, het is een uitnodiging om je te laten meevoeren door de kracht van liefde, de vreugde van het leven en de verbazingwekkende schoonheid die overal om ons heen te vinden is. Met nieuwe toegevoegde gedichten en een zorgvuldig samengestelde selectie van eerder werk, biedt Felicity een uitgebreide kennismaking met het werk van Mary Oliver voor het publiek in het Verenigd Koninkrijk. Een absolute must-have voor liefhebbers van poëzie die willen worden geïnspireerd en verwonderd door de woorden van een van de meest gevierde dichters van onze tijd.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Felicity

Het boek Felicity is geschreven door Mary Oliver. De oorspronkelijke releasedatum was 05 april 2018.

Het boek Felicity is te koop als Paperback.

Felicity bestaat uit 96 pagina’s. 

Felicity is verkrijgbaar in het Engels.

Ontdek nog meer mooie boeken