1. Nederlandse boeken
  2. Gebroken zinnen

Gebroken zinnen

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gebroken zinnen is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 94 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789081730310. 

Specificaties Gebroken zinnen

HoofdauteurStef Bos
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum26 april 2012

Omschrijving van Gebroken zinnen

Deze betoverende bundel, genaamd "Gebroken zinnen", is een meesterwerk van Stef Bos waarin hij zijn poëtische talenten tentoonspreidt en een samensmelting creëert van diverse gedachten en emoties. Elk woord in deze bundel is nieuw en ongepubliceerd, nog nooit eerder op muziek gezet. Het is een verzameling van pure schoonheid die de liefde en andere belangrijke thema's verkent. Om de woorden nog meer tot leven te brengen, zijn de gedichten in deze bundel prachtig geïllustreerd met schilderijen van de getalenteerde Zuid-Afrikaanse kunstenares Marriana Booyens. Haar verfijnde penseelstreken en kleurrijke composities voegen een extra dimensie toe aan de al indrukwekkende poëzie van Stef Bos. De combinatie van zijn woorden en haar kunst creëert een onvergetelijke ervaring voor de lezer, waardoor ze worden meegenomen op een reis door de diepten van menselijke emoties. Met "Gebroken zinnen" heeft Stef Bos zichzelf overtroffen en een meesterwerk gecreëerd dat niet alleen de liefhebbers van poëzie zal bekoren, maar ook een nieuw publiek zal betoveren. Het is een bundel die je steeds opnieuw wilt lezen en waar je telkens nieuwe betekenissen en inzichten in zult ontdekken. Laat je meevoeren door de prachtige woorden en beelden van deze unieke verzameling en ontdek de magie van "Gebroken zinnen".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gebroken zinnen

Het boek Gebroken zinnen is geschreven door Stef Bos. De oorspronkelijke releasedatum was 26 april 2012.

Het boek Gebroken zinnen is te koop als Hardcover.

Gebroken zinnen bestaat uit 94 pagina’s. 

Gebroken zinnen is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken