1. Nederlandse boeken
  2. Gedichten Pessoa

Gedichten Pessoa

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gedichten Pessoa is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 263 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029533201. 

Specificaties Gedichten Pessoa

HoofdauteurFernando Pessoa
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum23 juni 2001

Omschrijving van Gedichten Pessoa

Gedichten Pessoa is een prachtige verzameling van gedichten, die een tweetalige uitgave biedt in het Portugees en Nederlands. Met de vertalingen van August Willemsen komt de poëzie van de beroemde Portugese dichter Fernando Pessoa tot leven in een betoverende manier. Deze unieke bundel neemt je mee op een reis door de diepten van Pessoa's gedachten en emoties. Of je nu een liefhebber bent van poëzie of gewoon geïnteresseerd bent in de Portugese cultuur, Gedichten Pessoa zal je zeker bekoren. De gedichten zijn zorgvuldig geselecteerd om een perfecte balans te bieden tussen de rijkdom van de originele Portugese taal en de toegankelijkheid van de Nederlandse vertaling. Met deze uitgave kun je niet alleen genieten van de prachtige woorden en klanken van Pessoa's gedichten, maar ook de nuances en betekenissen ontdekken die vaak verloren gaan in vertalingen. Gedichten Pessoa is meer dan alleen een boek, het is een artistiek meesterwerk dat je onderdompelt in de wereld van een van de meest invloedrijke dichters aller tijden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gedichten Pessoa

Het boek Gedichten Pessoa is geschreven door Fernando Pessoa. De oorspronkelijke releasedatum was 23 juni 2001.

Het boek Gedichten Pessoa is te koop als Paperback.

Gedichten Pessoa bestaat uit 263 pagina’s. 

Gedichten Pessoa is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken