1. Nederlandse boeken
  2. Gele Kajak

Gele Kajak

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Gele Kajak is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 40 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789492986382. 

Specificaties Gele Kajak

HoofdauteurNina Laden
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum17 maart 2022

Omschrijving van Gele Kajak

Een betoverende reis begint met de Gele Kajak. Dit lyrische zeeverhaal in rijmvorm is een waar kunstwerk op zich. De meeslepende woorden nemen je mee op avontuur, terwijl de prachtige illustraties van Melissa Castrillón je betoveren met hun magische sfeer. Stap in de Gele Kajak en laat je meevoeren naar mysterieuze werelden, zowel boven als onder de zee. De gedetailleerde tekeningen brengen de personages tot leven en laten je wegdromen in hun betoverende omgeving. Ontdek de geheimen van de diepe oceaan en maak kennis met fantastische wezens die je nog nooit eerder hebt gezien. Dit boek is niet alleen een genot voor het oog, maar ook voor de ziel. De rijmvorm zorgt voor een ritmische cadans die je meeneemt op een poëtische reis. Laat je verbeelding de vrije loop terwijl je bladert door de pagina's van de Gele Kajak en jezelf verliest in de prachtige wereld die Melissa Castrillón heeft gecreëerd. Een absolute must-have voor liefhebbers van kunst, poëzie en avontuur.

Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Gele Kajak

Het boek Gele Kajak is geschreven door Nina Laden. De oorspronkelijke releasedatum was 17 maart 2022.

Het boek Gele Kajak is te koop als Hardcover.

Gele Kajak bestaat uit 40 pagina’s. 

Gele Kajak is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken