1. Nederlandse boeken
  2. Groter dan een woord

Groter dan een woord

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Groter dan een woord is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 48 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789464890891. 

Specificaties Groter dan een woord

HoofdauteurFariba Ahmadi Bani
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum27 oktober 2023

Omschrijving van Groter dan een woord

De gedichten in Groter dan een woord nemen de lezer mee op een meeslepende reis door de diepten van emoties en de betoverende wereld van poëtische schoonheid. Elk gedicht is doordrenkt van gevoel en nodigt uit tot introspectie en contemplatie. Deze prachtige bundel vormt een krachtige reflectie op thema's als wanhoop, veerkracht en liefde. De woorden dansen op de pagina's en raken de lezer recht in het hart. Met elke regel ervaar je de kracht en de kwetsbaarheid van menselijke emoties, en word je meegenomen in de diepte van de menselijke ziel. Nieuw in deze uitgave zijn enkele toegevoegde gedichten die nog meer diepgang brengen aan het geheel. Deze nieuwe toevoegingen laten de lezer nog dieper afdalen in de complexiteit van het menselijk bestaan. Groter dan een woord is niet alleen een verzameling gedichten, het is een ervaring die je raakt en je achterlaat met een hernieuwd begrip van je eigen emoties en de wereld om je heen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Groter dan een woord

Het boek Groter dan een woord is geschreven door Fariba Ahmadi Bani. De oorspronkelijke releasedatum was 27 oktober 2023.

Het boek Groter dan een woord is te koop als Paperback.

Groter dan een woord bestaat uit 48 pagina’s. 

Groter dan een woord is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken