1. Nederlandse boeken
  2. Habitus

Habitus

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Habitus is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 120 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789029523806. 

Specificaties Habitus

HoofdauteurRadna Fabias
Taal               Nederlands
BindwijzePaperback
Oorspronkelijke releasedatum19 februari 2018

Omschrijving van Habitus

Al jarenlang heeft Radna Fabias in stilte aan de rand van de dichterswereld geschreven. Maar nu ze haar gedichten naar buiten brengt, blijkt dat ze allesbehalve verstilde poëzie heeft geschreven. In deze bundel, die op sommige momenten donker is maar zeker niet zonder vreugde, stelt een vrouw zichzelf de vraag wat 'thuis' betekent. Deze zoektocht, die misschien wel gelijkstaat aan een coming-out, vindt op meedogenloze wijze plaats. Habitus is een bundel vol levendige en zintuiglijke beelden, met bruisende, kolkenende, fonkelende en overweldigende regels. Deze poëziebundel neemt je mee op een reis door de diepste gedachten en gevoelens van de schrijfster. Het is een intense en krachtige bundel, waarin thema's als feminisme en existentialisme naar voren komen. In de gedichten wordt op indringende wijze de vraag gesteld wat de betekenis is van 'thuis' en hoe we ons verhouden tot deze plek. De woorden en beelden spatten van de pagina's af en nemen je mee in een wereld vol emotie en reflectie. Habitus is een bundel die je niet onberoerd zal laten. De gedichten zijn doordrenkt van passie en raken je recht in het hart. Het is een uitnodiging om jezelf open te stellen voor de diepere lagen van de menselijke ervaring en om te reflecteren op je eigen plek in de wereld. Met haar scherpe en onverschrokken schrijfstijl weet Radna Fabias je te bet.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Habitus

Het boek Habitus is geschreven door Radna Fabias. De oorspronkelijke releasedatum was 19 februari 2018.

Het boek Habitus is te koop als Paperback.

Habitus bestaat uit 120 pagina’s. 

Habitus is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken