1. Nederlandse boeken
  2. Heel de wereld wordt wakker

Heel de wereld wordt wakker

4.5/5

Er zijn veel mooie poëzie of dichtbundels te koop op het internet en in boekhandels. Heel de wereld wordt wakker is een van deze vele boeken die verkrijgbaar zijn. Het is een prachtig boek, bestaande uit 368 pagina’s vol met prachtige gedichten en/of poëzie. Het EAN nummer van dit boek is 9789025774837. 

Specificaties Heel de wereld wordt wakker

HoofdauteurJaap Robben
Taal               Nederlands
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum28 september 2022

Omschrijving van Heel de wereld wordt wakker

Heel de wereld wordt wakker' is een betoverende verzamelbundel samengesteld door Jaap Robben, gevuld met de 333 meest prachtige Nederlandse en Vlaamse gedichten voor kinderen. Deze gedichten zijn geschreven tussen 1990 en nu, waardoor deze bundel een tijdloos meesterwerk is dat jonge lezers zal betoveren. Poëzie is een onmisbaar element in het leven, en deze bundel is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de magie van woorden. De gedichten in 'Heel de wereld wordt wakker' laten je nadenken, ze laten je voelen en ze zullen je verrassen. Door het lezen van deze gedichten zal de wereld van het kind worden verrijkt en hun verbeeldingskracht worden gestimuleerd. Laat je meevoeren op een reis vol avontuur, emotie en verwondering terwijl je bladert door de pagina's van deze prachtige bundel. Met gedichten die variëren van grappig en speels tot ontroerend en diepzinnig, is er voor elk kind iets te ontdekken. Of je nu een jonge dichter bent die op zoek is naar inspiratie of gewoon wilt genieten van de schoonheid van poëzie, 'Heel de wereld wordt wakker' is een absolute must-have voor elke boekenplank.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

Hallo allemaal, ik ben Darryll en ik lees veel, heel veel! Ik heb geen specifiek favoriet genre maar dichtbundels lees ik wel graag. Ik kan jou dus ook perfect adviseren welke boeken echte aanraders zijn en welke je net zo goed in de (web)winkel kan laten liggen. 

Veelgestelde vragen over Heel de wereld wordt wakker

Het boek Heel de wereld wordt wakker is geschreven door Jaap Robben. De oorspronkelijke releasedatum was 28 september 2022.

Het boek Heel de wereld wordt wakker is te koop als Hardcover.

Heel de wereld wordt wakker bestaat uit 368 pagina’s. 

Heel de wereld wordt wakker is verkrijgbaar in het Nederlands.

Ontdek nog meer mooie boeken